1. Private levenssfeer
2. Intellectuele eigendom
3. Aansprakelijkheid1. Private levenssfeer


Voor de Kerstman is de eerbiediging van uw private levenssfeer een prioriteit. Wij verzekeren u dat uw gegevens in volledige overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonlijke gegevens verwerkt zullen worden. 

Met de persoonlijke gegevens die u ons geeft, kunnen wij gunstig antwoorden op de verzoeken die u tot ons richt wanneer u de website bezoekt en kunnen we u geregeld op de hoogte houden van activiteiten en nieuwe diensten van de Kerstman alsmede van product- of dienstaanbiedingen die uw belangstelling kunnen opwekken. 

U beschikt steeds over het recht de gegevens te raadplegen en te verbeteren alsmede er verzet tegen aan te tekenen. Hebt u vragen betreffende de bescherming van uw persoonlijke gegevens, contacteer ons dan op het volgende adres : 


Project "Kerstman op bezoek"
M. Auburtinlaan 37
2600 Antwerpen (België)

U kunt het openbaar register voor verwerking van persoonlijke gegevens raadplegen, via de Commissie voor Bescherming van de Private Levenssfeer, op het volgende adres : 


Commissie voor Bescherming van de Private Levenssfeer
Poelaertplein 3
1000 Brussel (België)

Bij het aansluiten op een site, worden sommige gegevens, navigatievariabelen genaamd, automatisch door de browser van de internetsurfer verzonden naar de site. Deze gegevens vermelden het TCP/IP-adres (een nummer waarmee men uw computer op het netwerk kan identificeren), het merk en de versie van de browser en van het besturingssysteem en de laatst geraad pleegde webpage. 

Om te vermijden dat iemand ongeoorloofd toegang zou krijgen tot uw gegevens, past 1° Assistance strenge veiligheidsprocedures toe (afgeschermde pagina's) voor het bewaren en verspreiden van de gegevens die u ons overmaakt. 


2. Intellectuele eigendom 


© 1994

Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, logo, beelden, grafieken, geluidsbestanden, animatiefiles, videofiles en hun indeling op deze site zijn onderworpen aan een copyright en andere beschermingen van het intellectueel eigendomsrecht. Deze objecten mogen niet voor commerciële doelstellingen of voor verspreiding worden gekopieerd, ze mogen niet worden gewijzigd en op een andere website worden geplaatst. Deze site bevat mogelijk ook beelden die onderworpen zijn aan een copyright van derden.  

Deze website verleent geenszins de toestemming om ons intellectueel eigendom, alsmede dat van derden, te gebruiken. 3. AansprakelijkheidOnderhavige site werd met de grootste zorg ontwikkeld. Het is een informatieve en evoluerende site. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die rechtstreeks of onrechtstreeks veroorzaakt zou kunnen worden door het gebruik ervan. 


De Kerstman kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van externe websites die een hypertekst-link geven naar de site van De Kerstman of waarnaar de site van De Kerstman een link voorziet.

Prijswijzigingen in EURO onder voorbehoud.


Klik hier om terug naar boven te gaan.
Start * Contact * Mooie Kerstman foto's * Kerstman activiteiten * Kerstman prijzen * Fiscale tips personeelsfeest *
Kerstman / Kerstvrouw reservatie * Cadeau / kado bon * Kerstman Assistentie * Kerstman links *
Kerstkaarten * Ho-ho-ho tips * Print en kleur mij * Referenties * FAQ * Webcam * Kerstliedjes *
334 Kerstwensen * Gastenboek * Login * Beleid * Sitemap *

www.kerstmanbezoek.com

Kerstman & Kerstvrouw ho, ho, hoooooooooooooo-groeten, vanuit het hoge Noorden (Rovaniemi / Lapland / poolcirkel NB 66° 32' 35"). Via de 7 erkende Kerstmancentra te Aalst, Antwerpen, Amsterdam, Brussel/Bruxelles, Gent, Maaseik & Veurne brengt Rudolf het rendier de Kerstman en/of de Kerstvrouw tot bij uw thuis, Kerstfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest, kerstmarkt, winkelcentrum, shoppingcentrum, kerstgala, hotel, restaurant, vereniging, club, school, ziekenhuis, bejaardentehuis, serviceflat, opvangcentrum, wijkcomité, vakantiedorp, binnen speeltuin, attractiepark,...)

QR-code Kerstman / kerstvrouw reserveren